Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάχη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός δίνει εδώ και έξι μήνες η Ολγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022. Η γυναίκα δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της από τα χτυπήματα που δέχτηκε στα πλευρά από τον 48χρονο πρωταθλητή τζούντο που έχει προφυλακιστεί. 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Κρήτη: Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα στον χυδαίο υβριστή, κατέθεσε ο δράστης

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 46χρονος έσπασε τα πλευρά της Ολγας και της προκάλεσε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα. Εκτοτε η γυναίκα έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ έχει και τραχειοστομία. Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της, Ευμορφίλη Δημητρακοπούλου, δηλώνει στο MEGA πως «το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά». Οσο για τον 48χρονο δράστη αναφέρει: «εύχομαι να μείνει εκεί μέσα, να τον δικάσουν, να φάει ισόβια. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά το παιδί μας. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά και να έρθει στο σπίτι». 

Πριν το περιστατικό, η μητέρα «δεν έβλεπε καλά» την Ολγα: «αλλά ήταν ένα παιδί που δεν μίλαγε, που δεν τα έλεγε. Την τελευταία εβδομάδα πριν γίνει αυτό δεν ερχόταν καθόλου. Μας είπε ότι είναι άρρωστη και φοβάται να μην μας κολλήσει». Μετά την επίθεση που δέχτηκε «έχει περάσει πολλά... Εκεί που ήταν καλά ανέβαζε πυρετό, κόλλησε και κορονοϊό». Ο πατέρας της Ολγας, Ευάγγελος Δημητρακόπουλος είπε στο MEGA πως η κόρη του «έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τόσα χειρουργεία έχει κάνει». Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Πουρσανίδης σημείωσε πως ο δράστης: «έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος, σε αυτά τα δικαιώματα κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία. Η δίκη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει. Πιστεύουμε μέσα στον χειμώνα». 

Αργυρούπολη: Καταγγελίες από πρώην συντρόφους 

Μπορεί οι αθλητές, ιδιαιτέρως των πολεμικών τεχνών, να διακρίνονται για την πειθαρχία τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ίσχυε για τον 48χρονο. Ως πρώην αθλητής του τζούντο, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - έχει διδάξει και σε παιδιά, θα φανταζόταν κανείς πως ήταν ένας άνθρωπος που διακρινόταν για την αυτοσυγκράτησή του, αφού γνώριζε ότι με ένα χτύπημα θα μπορούσε να προκαλέσει βαρύ τραυματισμό, ιδιαιτέρως σε μία γυναίκα με τη μισή μυική δύναμη από τον ίδιο. Ωστόσο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουν τον περιέγραφαν ως βίαιο μιλώντας στα κανάλια

Ο 48χρονος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μητέρας πρώην συντρόφου του, είχε φτάσει στο σημείο να απειλήσει γυναίκα πως θα την πετάξει από τον 4ο όροφο μπαλκονιού. Επίσης μία από τις πρώην συντρόφους τον είχε κατηγορήσει πως είχε αποπειραθεί να την στραγγαλίσει και είχε βίαιη συμπεριφορά. Εκείνη, μην αντέχοντας την συμπεριφορά του τον χώρισε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να τον συγχωρέσει και γύρισε στο πλευρό του. Η γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί τους αλλά η συμπεριφορά του 48χρονου δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Το 2015 κατηγορήθηκε για επίθεση με μαχαίρι εις βάρος 23χρονης συντρόφου του. Η κοπέλα νοσηλεύτηκε και ο ίδιος δεν είχε συλληφθεί. «Ήταν έγκυος η κοπέλα και την έβριζε. Ήταν κάτω από το μπαλκόνι με μια μηχανή και έβριζε την κοπέλα που ήταν πάνω στο διαμέρισμα», είχε πει γειτόνισσα της νεαρής στο Tlive. «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν είναι απλώς εγκληματίας, είναι άρρωστος. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτό το κάνει 20 χρόνια απ’ ότι ξέρουμε εμείς», ανέφερε. Η κοπέλα έφυγε φυγαδευμένη 3 χρόνια μετά για να ζήσει στην Ολλανδία

Η μια του κόρη, μάλιστα, την ώρα που εκείνος αναζητούνταν από τις Αρχές, είχε φτάσει στο σημείο να τον αποκαλέσει «σκουπίδι της Αργυρούπολης». Η κόρη του, με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε τα εξής: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραφε και κάτω από τη φωτογραφία του πατέρα της είχε προσθέσει το εξής μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA